Hejsan og velkommen til min lille side.

  Der vil både være lidt om min familie (vi har jo en lidt speciel historie), mine interesser og selvfølgelig lidt om mig J.

  Det har været nævnt overfor mig at jeg aldrig har opdateret siden, det er ikke korrekt, jeg har bare lagt tingene under de forskellige links rundt omkring J. Men nuvel ret skal være ret og det er korrekt at siden ikke bliver opdateret hver 14. dag og det ligger heller ikke som nummer 1 på prioritetslisten, det kommer det nok heller aldrig til. For det første skal det være sjovt og ikke kommercielt, for det andet er den info som jeg håbede på at få, aldrig dukket frem. Men nu forsøger jeg så igen, måske lidt naivt og med oprejst pande J.Folk spørger tit.

  Om jeg er i familie med Dennis (En lidt mere berømt Rommedahl end jeg) ?. Nej det er jeg ikke (eller rettere måske). Men vi er i hvert fald ikke slægtninge. Det skyldes at vores familie rejste rundt, at man idag kan købe sig til et efternavn uden at familien skal spørges om lov og at mange udnytter sidste del L.

  Men det betyder ikke at vi ikke har tråde sammen et eller andet steds i det store familie træ. Dette gælder for så vidt sikkert en hel del andre med efternavnet, som har fået samme spørgsmål op til de forskellige landskampe.Stamtræ.

  Det kunne egentligt være sjovt at lave et stamtræ, men det kræver tid og masser af informationer rundt omkring fra. Men samtidigt også et produkt der pænt kan levere en tegning over træet, for selvfølgelig kunne man gøre det i Excel, men det er lidt klodset (synes jeg) og ikke særligt pænt.

  Så hvis nogen kender til et software produkt der kan tegne et sådant træ, som så kan lægges herud, så må i gerne skrive til mig.Mvh
   Klavs Rommedahl.Update 2005-08-20